Om klinikken

Kontakt: 53568486

Wellness hos Beautystyle skønhedsklinik

I Beautystyle skønhedsklinik er det trygt og professionelt at komme som kunde. Jeg bruger kun det bedste af det bedste. Produkter der er skabt på baggrund af en grundig forskning. Alle de produkter jeg bruger i min klinik er grundig testet - men ikke på dyr. Jeg er din sikkerhed for høj kvalitet. Som kunde hos Beautystyle er du sikker på at få en personlig rådgivning. En rådgivning hvor jeg hjælper dig med at bevare og styrke din naturlige skønhed.

Beautystyle er medlem af Dansk Kosmetolog Forening.

Svitlana Mikkkelsen

Ejer af Beautystyle

Mit navn er Svetlana Mikkelsen og jeg er indehaver af Beautystyle klinikken. Jeg fokuserer på apparatkosmetologi og kombineret med klassisk kosmetologi og naturlige produkter. Derudover er jeg ambassadør for det tjekkiske firma Alvi Prag og det tyske mærke Onlysmile, samt international Onlysmile træner. Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen siden 2012. Uddannelse, erfaring og høj kvalitet, samt fremragende kundeservice er nøgleordene i min skønhedsklinik. Jeg sætter høje krav til mig selv og de resultater, jeg leverer til mine vidunderlige kunder.

Som kosmetolog tilbyder jeg dig forskellige behandlinger. I min klinik arbejder jeg med de mest moderne teknologier. I moderne kosmetologi er brugen af avancerede apparater blevet et kendetegn, da de giver mulighed for meget mere effektive behandlinger end det er muligt at opnå med traditionel kosmetologi.

Svitlana Mikkelsen

Indehaver

Åbningstider
  • Mandag: 10:00 - 18:00
  • Tirsdag: 10:00 - 18:00
  • Onsdag: 10:00 - 18:00
  • Torsdag: 10:00 - 18:00
  • Fredag: 10:00 - 18:00
Andre dage og tidspunkter efter aftale.
Følg os på

instagram facebook