Ansigtsbehandlinger

Ansigts-behandling

Få lækker glat hud med glød hos Beautystyle Skønhedsklinik i Viborg

Kontakt: 53568486

Ansigtsbehandling

Du ønsker smuk, elegant og glat hud, samt en ungdommelig og smuk ansigtskontur - det kan du også få med en ordentlig behandling og pleje, men vi ved også hvordan vores hud kan se ud efter en lang og stressende uge på arbejdet. Derfor Derfor har du brug for en professionel behandler med faglig viden og uddannelse, så du kan slappe af og nyde en god ansigtsbehandling.

Professionelt udstyr og moderne teknologier vil hjælpe med at forynge, helbrede og løse de fleste af dine hudproblemer.

Det er præcis hvad du får med en ansigtsbehandling hos klinik Beautystyle. Din hud har brug for blid professionel pleje og et par følsomme hænder, der giver energi og styrke til din hud. En behandling med udsøgte hudplejeprodukter fra naturen og suppleret med de nyeste og mest skånsomme teknologier.

luksus-behandling
Mest populære behandling

Luksus ansigtsbehandling

Varighed 90 minutter. 698 kr.

Først får du en dybderensning af huden med ultralyd og diamant dermabrasion. Med Diamant peeling også kaldet microdermabrasion fjernes døde celler fra huden ved hjælp af specieldesignede spidser belagt med diamant partikler. Diamant peeling er en skånsom metode til fjernelse af døde hudceller. Gennem regenerering af den epidermale cellestruktur forbedres hudens elasticitet og hudens kollagen niveau forbedres. Har du hudskader fremmer behandlingen heeling af skaderne og øger væksten af nye sunde hudceller, hvilket fører til en glattere hud.

Herefter mikrostrøms terapi til din hud. Også kaldet 5 minutters ansigtsløftning. Mikrostrøms terapi bruges til at aktivere din huds anti-ældningsegenskaber. Mikrostrømsterapi er designet til at gendanne naturlige cellefrekvenser. Dette fører til bedre proteinproduktion, der er afgørende for vævsregenerering. Behandlingen forbedrer blodgennemstrømningen i din hud, hvilket øger iltningen af din huds celler.

Behandlingen afsluttes med serum og algemaske.

Vil du have flotte og velplejede negle? Så er du kommet til det rigtige sted! Jeg arbejder med de bedste materialer og værktøjer, og jeg udfører forskellige typer manicure og pedicure (klassisk, apparat, europæisk) Jeg garanterer dig sikkerhed, sterilisering, hygiejne og omhyggelig opmærksomhed. Gå ikke glip af din chance for at gøre dine hænder og fødder smukke og skinnende!
For dig der har stresset hud

Ansigtsbehandling til stresset hud

Varighed 90 minutter. 698 kr.

Har du en smule stress i din hverdag, så vil du virkelig elske min lækre behandling. Her arbejder jeg også med de lidt dybere lag i din hud og stimulerer din hud til hurtig restituering.

Stress medfører hurtig ældning af din hud. Men det kan vi gøre noget ved. Mikrostrøms terapi er en ny form for behandling. Mikrostrøms terapi bruges til at aktivere hudens ANTI-ÆLDNINGS egenskaber. Der er mange typer af forskellig væv i din krop, og hver type har sin egen elektriske frekvens. Mikrostrøms terapi er designet til at gendanne naturlige cellefrekvenser. Hvilket medfører en forbedret proteinproduktion, der er helt afgørende for sundt væv. Behandlingen kan også reducere betændelse i vævet. og forbedrer blodgennemstrømningen.

Fitness til ansigtsmusklerne
Mikrostrøm behandlingen vil opstramme din hud. Mikrostrøm er fitness t il dine ansigtsmuskler. Strømmen får ansigtsmusklerne til at trække sig sammen, hvilket gør din hud lækker glat og stram. Hele dit ansigt bliver smukt og dejligt med stram og glat hud. Desuden stimulerer mikrostrøm cellernes aktivitet. Det forbedrer blodcirkulationen og lymfe omløbet, hvorved hævelser fjernes.

Til sidst lægger jeg en algemaske med ampul og lækker fugtendende og beskyttende cremer.

ansigtsbehandling-til-stresset-hud
Specielt-til-mænd
Specielt til mænd

Ansigtsbehandling til mænd

Varighed 90 min, 698 kr.

En populær ansigtsbehandling. Fordi her får du virkelig velvære for alle pengene.

En grundig dobbelt afrensning med aroma kompres og et afrensningsprodukt udvalgt efter din hudtype. Peeling med blød og skånsom brug af ultra lyds vibrationer. Dybderensning af huden med ultralyd gør det muligt at forbedre den generelle huds sundhed. Gøre huden glat og stram. Behandlingen fjerner snavs, døde celler, talg og sorte hoveder fra huden. Til slut påføres der en ansigtsmaske jeg vælger efter din hudtype. Jeg afslutter med fugtende og beskyttende cremer .

Åbningstider
  • Mandag: 10:00 - 18:00
  • Tirsdag: 10:00 - 18:00
  • Onsdag: 10:00 - 18:00
  • Torsdag: 10:00 - 18:00
  • Fredag: 10:00 - 18:00
Andre dage og tidspunkter efter aftale.
Følg os på

instagram facebook