Hvide tænder med OnlySmile

Skønhedsklinik, hudpleje og wellness

Kontakt: 53568486

Få hvide tænder med Onlysmile

Måske tænker du hvordan får jeg hvide tænder naturligt? Og er tandblegning skadeligt?

Hos klinik Beautystyle kan jeg tilbyde dig en kosmetisk behandling der er en skånsom og en sikker behandling, med produkter fra Onlysmile, der i Tyskland er kåret som bedst i test. Det er en naturlig måde at få hvide tænder på, uden brug af blegemiddel. Der bruges en effektiv og revolutionerende ny nano-teknologi, der fjerner alt snavs og pigment fra tandemaljen.

hvide-taender-1

Få naturlige hvide tænder

Hos mig kan du forvente naturlig hvide tænder, så hvide som de var da de blev skabt. Flotte perle hvide tænder.

Med min Onlysmile behandling, får du ikke ødelagt din tandemalje og ingen smerter eller isninger. Det lover jeg dig 100%.

Er det første gang du prøver en behandling, skal du være opmærksom på, at behandling med vores skånsomme produkter, skal suppleres med en daglig tandbørstning med vores Onlysmilepulver. At have et perfekt smil med hvide tænder, kræver ligesom negle og dit hår, daglig vedligeholdelse. Og en professionel behandling ca, hver 3. måned.

Onlysmile produkter er nano-teknologi og afbleger derfor ikke, men fjerner belægninger og pigment på din tandemalje. Du får et smil med naturlige hvide tænder ? et Onlysmile.

Er det første gang du skal have en behandling, anbefaler jeg dig en behandling på 60 eller 90 min.

Først fortæller jeg dig hvordan behandlingen foregår og hvad du efterfølgende skal være opmærksom på.

Garanti for resultat

Jeg giver dig garanti for et resultat, som du bliver glad for. Det vil sige, at jeg garanterer dig et perfekt resultat. Minimum 6 toner lysere tænder med mulighed for op til 20 toner lysere. Resultatet afhænger af flere faktorer. Dels hvordan dine tænder er etnisk. Dels om du er ryger og hvor meget du ryger og ikke mindst hvad du spiser og drikker.

Vedvarende flotte hvide tænder og et perle hvidt smil. Hvide tænder er som smukke negle og glat stram hud. Det kræver en løbende vedligeholdelse. Med et årskort hos mig i klinik Beautystyle, giver dig en opfriskning af din tandblegning hver 2. eller 3. måned.

Tysk kvalitet og internationalt brand.

Onlysmile er innovativ ny teknologi. Onlysmile er tysk kvalitet og et internationalt brand. Ingen behandling for hvide tænder er bedre og mere skånsom end vore produkter fra Onlysmile. Med Onlysmile kan du undgå at fá mørke tænder med alderen.

hvide-taender-1

Efter behandlingen

De 2 første timer efter behandlingen, når du tager mundskinnen ud af munden og spytter gelen ud, vil den gel der har sat sig i tandemaljens porer fortsætte processen i op til 2 timer endnu. Derfor vil du kunne opleve at når du ser dig i spejlet, kan der være enkelte hvide pletter på dine tænder, pletterne forsvinder i løbet af de næste 2 timer.

Gelen fortsætter med at virke og lysne dine tænder i op til 2 timer. Derfor er det vigtigt, at du ikke spiser eller drikker i de 2 efterfølgende timer. Porerne er blevet tømt for pigment og væske, derfor skal dine tænder have ro til at blive fyldt igen med væske i løbet af de næste 2 døgn.

Kan jeg undgå at mine tænder bliver mørkere med alderen?

Tidligere var det naturligt, at tænderne blev markere med alderen, og mange fik udskiftet deres naturlige tænder med en protese - et såkaldt gebis. Hvis du intet gør udover at børste dine tænder, er det naturligt at dine tænder vil optage en smule pigment fra de fødevarer, du indtager. Såsom: Rødvin, cola, te, kaffe, rødbeder, gulerødder og ikke mindst røg fra tobaksrygning.

Derfor er det uundgåeligt, at tænderne bliver en smule misfarvede med alderen, uanset hvor godt du børster dem.

Men nu er det muligt for dig at fjerne pigmenteringen med en behandling fra Onlysmile. Du vil få smukke hvide tænder, og det vil sammen med anti-aging behandling af huden, give dig et markant yngre udseende. Du vil blive endnu mere attraktiv. At være eftertragtet og attraktiv giver selvtillid og en indre styrke.

Varighed 30 minutter. 599 kr

Varighed 60 minutter. 999 kr

Varighed 90 minutter. 1199 kr

Alle tandplejeprodukter til hjemmebrug kan købes i klinikken eller på onlysmile.dk

Åbningstider
  • Mandag: 10:00 - 18:00
  • Tirsdag: 10:00 - 18:00
  • Onsdag: 10:00 - 18:00
  • Torsdag: 10:00 - 18:00
  • Fredag: 10:00 - 18:00
Andre dage og tidspunkter efter aftale.
Følg os på

instagram facebook