Vacuum massage

Få vacuum massage behandling hos Beautystyle salon.

Vacuum massage i Horsens

Før denne behandling anbefaler jeg dig, en gratis konsultation, hvor vi sammen lægger en plan for din slanke- og krops skulpturering.

Vacuum massage er den mest moderne og innovative måde for en effektiv kropsmassage. Der findes flere metoder for vacuum massage, som f.eks. massage med cups, pressoterapi og massage med RF (radio frekvens.

Jeg har valgt de to mest effektive metoder i min klinik. Pressoterapi til Lymfedrænage og Vacuum massage med RF til mine slankebehandlinger og krops skulpturering.


Ultrasonic Cavitation behandling er den nyeste og mest innovative, slankende og formende kropsbehandling.
De fantastiske resultater skyldes, at ikke kun mængden af fedtceller reduceres, men også at de blivende fedtcellers størrelse reduceres.

Lære mere om Vacuum massage

Vacuum massage med RF – hvad er det ?

Radiofrekvens (RF) opvarmer langsomt dermis og tilskynder til kollagen syntese. Dette gør kollagen fibre robuste og sundere.
Denne behandling fjerner de synlige virkninger af aldring, da aldring gør kollagen svagere, hvilket skaber rynker og andre ufuldkommenheder. Svækkelsen af kollagen starter allerede ved 30 års alderen. For hvert år du bliver ældre svækkes din naturlige kollagen dannelse med 1% pr. år.
Er du således f. eks. 50 år, er din naturlige evne til at danne kollagen svækket med hele 20%.

Men heldigvis findes der metoder til at genskabe kroppens evne til en naturlig kollagen dannelse, som f. ek.s vacuum massage med RF.

Ved hjælp af algoritmer til at kontrollere, styres strømmen af elektriske impulser i de individuelle fedtlag, hvilket gør det muligt af få klare resultater allerede efter en behandling.

Vakuum terapi nedbryder fedt

Vakuum terapi nedbryder fedt aflejringer og strækmærker, mens din hud renses for affalds materialer. Det bringer elasticiteten i din hud tilbage og mindsker spændingerne i musklerne.

Vakuumterapi lader RF-energi trænge dybere ind i din hud, øger sund blodgennemstrømning og reducerer hævelse. herved kontureres og strammes din hud i de behandlede områder. Din hud løftes og strammes, så hængende hud og arvæv elimineres. Samtidig får din hud en sundere glød. Behandling med radiofrekvens er smertefrit. Det forynger din hud, reducerer cellulite, hjælper med at fjerne strækmærker og fedt. 

Vakuum massage med RF for hele kroppen og ryggen

Vakuum massage med RF for hele kroppen
Denne behandling styrker din krops naturlige evne til dannelse af kollagen, forbedrer dit lymfesystemets drænering af affaldsstoffer og styrker blodcirkulationen i kroppen.

Vakuum terapi nedbryder fedt aflejringer og strækmærker, mens din hud renses for affaldsmaterialer. Det bringer elasticiteten tilbage og mindsker spændingerne i dine muskler.

Vakuum massage med RF for ryggen
Vakuum massage med RF (radiofrekvens) til din ryg.
Med behandlingen bliver dine muskler blødgjort og spændingerne i nakke, skulder og rygmusklerne fjernes.
Følelsen efter behandlingen er helt ubeskrivelig dejlig.

Ofte stillede spørgsmål

Fordelen ved at bruge sugaring hårfjerning er, at sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlige vækst retning, hvilket gør behandlingen mere skånsomt, end ved brug af voks. Det giver mig mulighed for ved hårfjerning at fjerne mange flere hår i den tidlige vækstfase. Selv små og korte hår kan jeg med lethed fjerne med sugaring. Det betyder, at du undgår, at hårene knækker, hvilket betyder, at du undgår irritation og unødig ubehag efter behandlingen. Samtidig reduceres risikoen for indgroede hår. Et ekstra plus er, at sugaring også eksfolierer tørre og døde hudceller væk.

BEMÆRK: På dagen for behandlingen, må du ikke smøre creme eller olie på den kropsdel, der ønskes behandlet.

Du kan få hårfjerning intim, brasiliansk sugaring også kaldet brazil hårfjerning. Du kan få hårfjerning i ansigt. Eller kun hårfjerning overlæbe. Hårfjerning ben, hårfjerning ryggen eller hårfjerning bikinilinje.

Sugaring er ikke helt smertefrit. Du må lide en lille smule for skønheden. Men har du svært ved at klare smerten, kan jeg anbefale dig at tage 2 stk. Panodiler før behandlingen.

Når man tager hårene ud med roden, vil din hud være en smule sensitiv, efter din sugaring hårfjerning brasiliansk eller bikinilinje. Nogle kan ikke mærke noget efter 5 minutter, og for andre kan der gå en time eller to. Derfor anbefaler jeg at du bruger trusser uden syning eller kant, der kan stramme, lige efter en brasiliansk sugaring.

Ofte spørger mine kunder: Hvad er forskellen på en bikini/tanga behandling og en brasiliansk? Forskellen er, at ved en bikini behandling fjerner man kun håret udenfor bikinitrussen. Ved en brasiliansk fjerner man også hårene inden for trussen. Det er op til dig om du vælger at have en en stribe hår eller en trekant. Altså skal du have fjernet hårene ved skamlæberne eller mellem balderne skal du book tid for en brasiliansk sugaring og ikke bare en bikini sugaring.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.