Tandbørste Silonit

Tandbørste Silonit bedst i test.

Silonit tandbørsten – bedste tandbørste med vand

Tandbørste Silonit bedst i test. Du har sikkert spurgt dig selv, hvilken tandbørste er bedst til mine tænder, når jeg ønsker flotte hvide tænder ? Vi har sammenlignet test af tandbørster, ikke kun i Danmark, men også i det store udland. Vi har set på test af tandbørster med vand, el-tandbørster og manuelle tandbørster.

På baggrund af internationale test anbefaler vi, til dig der ønsker flotte hvide tænder, at bruge Silonit tandbørsten med vand i kombination med en manuel bambus tandbørste.

Idet en Silonit tandbørste renser dine tænder med vand, spuler den dine tænder rene ved hjælp af vandtrykket fra din vandhane. Silonit tandbørsten kan spule dine tænder på alle 5 tandflader. Også de 2 tandflader der vender imod hinanden.

En Silonit tandbørste renser alle 5 tandflader og fjerner desuden belægninger af plak. Water Jet Irrigator betyder frit oversat vandstrålemaskine. Vi har valgt at kalde den en tandbørste. Silonit renser mellem tænderne, hvor andre tandbørster kun renser ovenpå, for og bagside.

Silonit tandbørsten er mere effektiv end nogen anden tilsvarende tandbørste med vand. Fordi den er den eneste tandbørste, der monteres direkte på din vandhane og dermed udnytter trykket fra vandhanen til at skabe en kraftig spulende stråle. Alle andre tandbørster med vand drives kun af et elektrisk batteri, og dette giver slet ikke samme kraftige spule effekt.

Effektiv tandbørste

Silonit tandbørsten renser effektivt alle tandens sider

En Silonit vand-tandbørste kan med sin kraftige vandstråle effektivt spule dine tænder rene for madrester og plak. Og Silonit rengør dine tænder på alle tandflader.

En tand har 5 flader, og en almindelig tandbørste såvel som en el-tandbørste kan kun rengøre på forside, bagside og ovenpå tanden. De 2 sider på hver tand, der vender ind mod andre tænder bliver med en tandbørste og el-tandbørste kun i begrænset omfang renset

Mod pigmenter

Onlysmile Super Powder

Det pigment der sætter sig på din tandemalje og i tandemaljens porrer, kan du ikke helt fjerne med en vandstråle. Det kræver en børstning med en speciel udviklet tandpasta fra Onlysmile. Den bedste tandbørste til dette formål, er en manuel bambus tandbørste. Tandpastaen fra Onlysmile er patenteret, og der kan derfor ikke købes en tilsvarende tandpasta af andet fabrikat. Tandpastaen har en whitening effekt der ved børstning over en længere periode kan give dig op til 2 toner lysere tænder. Det er fordi den fjerner ikke kun nyt pigment, men opløser også gammelt pigment der sidder i tandemaljens overflade og porrer. Samt hindrer dannelse af tandsten.

Undgå mundskylle middel

Ved daglig brug af mundskylle middel, misfarves dine tænder. Dette kaldes også pigmentering og giver dine tænder en mørkgulligt udseende.
Har du dårlig ånde eller blot ønsker en frisk mund, skal du ikke bruge mundskyllemiddel. Mundskyllemiddel har ingen reel effekt på plak og bakterier, da plak og bakterier klistrer sig til tænderne, og derfor ikke kan fjernes ved en gurgling med mundskyllemiddel.

Idet dårlig ånde kommer fra dårlige bakterier, der sidder i plak og på tænderne, vil et mundskyllemiddel kun kortvarigt give en frisk duft, hvorefter bakterierne igen vil være årsag til fortsat dårlig ånde.

I stedet anbefaler vi, at du flere gange dagligt renser dine tænder og masserer dit tandkød med en kraftig vandstråle fra Silonit. Herved fjerner du enhver form for plak og bakterier. Til slut efter hver rensning kan du isætte en kapsel med Silon Gelog med en svag vandstråle påføre tænder og tandkød gel.

Bæredygtig produktion, genanvendelige materialer

Silonit er meget miljøvenlig, idet produktionen er gjort bæredygtig, hvilket bl.a. indebærer, at alle dele kan genanvendes.

Bambus tandbørsten, er ikke af plastic som de fleste alternative tandbørster, men derimod af genanvendelige naturprodukter, træ og bambus.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har kun glade og tilfredse kunder, fordi vores Onlysmile produkter virker. Kunderne opnår det resultat som vi lover. Intet mindre.

Men det, der glæder mig allermest, er, at ikke mindre end 20% opnår et perfekt resultat, hvor det ikke er muligt at få lysere naturligt hvide tænder – 10 – 14 toner lysere. 65% af vore kunder får 8 – 10 toner lysere tænder. Kun 25% – ofte rygere – får fra 6 – 8 toner.

På baggrund af en statistik der bygger på ikke mindre end 2000 behandlinger. Kan vi derfor love at det er den bedste nehandling for hvide tænder. Med et perfekt resultat. hvor længe behandlingen holder afhænger helt af dig. Dels om du følger vores instruktion, om hvad du skal undlade at spise og drikke ,i de efterfølgende 48 timer. Samt vores instruktion i hvorledes du vedligeholder dine tænder.

Du skal undgå rygning, at drikke farve holdige drikke såsom cola, rødvin, kaffe og te samt undgå farve holdige fødevarer såsom f. eks. rødbeder, broccoli, rødt oksekød osv.

Du kan med fordel spise lyst kød fra fjerkræ og fisk, lyst brød samt drikke lyse drikke som vand og hvidvin.

Nej, der er ingen bivirkninger. Jeg undersøger dine tænder og spørger til aktuelle problemer, der skal tages hensyn til. I enkelte tilfælde fraråder jeg derfor en behandling. Er der ingen særlige problemer, går vi igang med behandlingen.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.