Slankebehandling

Hos Beautystyle salon tilbyder vi slankebehandling.

Slankebehandling hos Beautystyle salon

Slankebehandling Horsens er løsningen hvis du har du lidt for mange kilo på kroppen, eller nogle deller du gerne vil af med, lidt cellulite på lår og balder, så har vi et unikt og innovativt udstyr, der er designet til at forme din krop og opstramme din hud. Med dette udstyr er det muligt for dig at tabe dig og komme af med cellulitis. Jeg kan love dig en effektiv opstramning af huden. Mine behandlinger vil blive specielt tilpasset dit behov. En behandling der vil give dig naturlige og langvarige resultater.

Gratis konsultation

Slankebehandling med gratis konsultation

Ethvert behandlingsforløb kræver en forudgående konsultation.
En konsultation hvor jeg gennem en samtale får kendskab til dine problemer og sikrer mig at der ikke er forhold der kunne være til hindring for en behandling. Sammen aftaler vi et behandlingsforløb der er tilpasset dit behov.

Opstramning af huden
Har du løs eller hængende hud, som du ønsker strammet op, så du får en mere ungdommelig og skulptureret krop, lår og balder, er dette behandlingen for dig.
Vi bruger RF (Radiofrekvens) til behandlingen.

Mikrostrøm (populært kaldet radiofrekvens) trænger ind i din huds ydre lag og leverer varmeenergi. Denne varme stimulerer kollagen produktionen og det udløser sammentrækning af hudvævet. Resultatet er en strammere, lysere og smukkere hud.

Slankebehandling for hele kroppen

Vakuum massage med RF for hele kroppen

Ethvert behandlingsforløb kræver en forudgående konsultation.
En konsultation hvor jeg gennem en samtale får kendskab til dine problemer og sikrer mig at der ikke er forhold der kunne være til hindring for en behandling. Sammen aftaler vi et behandlingsforløb der er tilpasset dit behov.

Slankebehandling for ryggen

Vakuum massage med RF for ryggen

Vakuum massage med RF (radiofrekvens) til din ryg.
Med behandlingen bliver dine muskler blødgjort og spændingerne i nakke, skulder og rygmusklerne fjernes.
Følelsen efter behandlingen er helt ubeskrivelig dejlig.

Slankebehandling for lår og balder

Anti Cellulite for lår og balder

Før første behandling anbefales en gratis konsultation, således at vi sammen kan lægge en plan for behandlinger der kan løse dine problemer med cellulite.

Behandlingen vil foregå med brug af pressoterapi og vakuum massage for drænering af væske og affaldsstoffer. Ultralyds cavitation, for fjernelse af fedtdepoter, talg og deller. Samt Radiofrekvens (RF) for opstramning af huden.
Resultat: Strammere, lysere og smukkere hud.

RF slankebehandling

RF radiofrekvens til kroppen

Inden første behandling med RF anbefales en gratis konsultation, hvor vi sammen kan lægge en plan for dit behandlingsforløb.
RF radiofrekvens bruges til at behandle hud slaphed, efter Fedtforbrænding med Cavitation ellers EMS (elektrisk muskel stimulation) ved at stramme huden op.
Resultatet bliver en slankere krop, uden hængende hud, efter et betragteligt vægttab.

Slankebehandling med krops skulpturering – hvordan foregår det?

Det er en selektiv behandling, der fokuser på flere områder og dybder af din krop. En behandling der sikrer bedre kontrol under forløbet og bedre resultater end med traditionel fedtfrysning. Behandlingen efterlader det omgivende væv uskadt. Behandlingen er sikker og effektiv uanset hudtype.

Der bruges en kombination af pressoterapi, vakuum radiofrekvens, ultralyds kavitation, lipolyse og fedtfrysning. Kombinationen af disse teknologier giver dig mulighed for at få den mest moderne og effektive behandling for krops skulpturering. En behandling der er specielt designet til dine behov. En behandling der vil give dig naturlige, og langvarige resultater.

Følgende områder vil kunne behandles:

Resultater af behandlingen:

Ofte stillede spørgsmål

Radiofrekvens (RF) opvarmer langsomt dermis og tilskynder til kollagen syntese. Dette gør kollagen fibre robuste og sundere.
Denne behandling fjerner de synlige virkninger af aldring, da aldring gør kollagen svagere, hvilket skaber rynker og andre ufuldkommenheder. Svækkelsen af kollagen starter allerede ved 30 års alderen.

Ved hjælp af algoritmer til at kontrollere, styres strømmen af elektriske impulser i de individuelle fedtlag, hvilket gør det muligt af få klare resultater allerede efter en behandling.

Vakuum terapi nedbryder fedt aflejringer og strækmærker, mens huden renses for affalds materialer. Det bringer elasticiteten tilbage og mindsker spændingerne i musklerne.
Vakuumterapi lader RF-energi trænge dybere ind i huden, øger sund blodgennemstrømning og reducerer hævelse. herved kontureres og strammes huden i de behandlede områder. Hud løftes og strammes, så hængende hud og arvæv elimineres. Samtidig får din hud en sundere glød. Behandling med radiofrekvens er smertefrit. Det forynger huden, reducerer cellulite, hjælper med at fjerne strækmærker og fedt.

Ultrasonic Cavitation behandling er den nyeste og mest innovative slankende og formende kropsbehandling. Fedtcellerne nedbrydes under påvirkning af ultralydsbølger. Efter nedbrydning af fedtvævet (fedtcelle membranen) frigives fedt i væsken omkring fedtcellerne, hvor de metaboliseres enzymatisk til glycerol og frie fedtsyrer.

Vandopløseligt glycerol flyder ind i kredsløbet og anvendes til ny energiproduktion, mens de uopløselige frie fedtsyrer føres til leveren, hvor de nedbrydes og føres ud sammen med urinen.

De fantastiske resultater med ultrasonic cavitation skyldes, at mængden af fedtceller reduceres og andre fedtcellers størrelse formindskes. Men ikke mindst at affaldsstofferne bliver ført bort fra fedtdepoterne, med en efterfølgende lymfedræning med pressoterapi.

Kombinationen af cavitation med vakuum behandlinger, RF-energi og pressoterapi øger markant stofskiftet i fedtvævet og stimulerer lymfesystemet. Hvilket giver et synligt resultat med udglattet hud.

Denne teknologi øger stofskiftet i subkutant væv og formindsker forekomsten af cellulite.

Radiofrekvens RF energibehandling er moderne teknologi der anvendes til ikke-kirurgisk stramning af de tidlige tegn på løs eller hængende hud. Ren RF energi alene bruges primært til at behandle hud slaphed ved at stramme huden op. Radiobølgerne trænger ind i dine ydre hudlag og leverer varmeenergi til de dybe hudlag. Denne varme stimulerer kollagen produktionen og det får dit væv til at trække sig sammen, og huden bliver stram. Det samlede resultat er strammere, lysere og smukkere hud. Og en markant reduktion af rynker.

På grund af innovativ temperaturregulerings teknologi er det muligt at tage højde for alle individuelle problemer. Behandlingen er absolut smertefri, behagelig og forårsager ikke hudforbrændinger.

Ved en temperatur på 42 grader Celsius bliver kollagen fibrene sammenblandet og mister deres strækningsevne. Denne proces fører til forbedring af hudens elasticitet.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.