Permanent hårfjerning

Få Permanent hårfjerning hos Beautystyle salon.

Permanent hårfjerning i Horsens

Permanent hårfjerning Horsens. Jeg tilbyder permanent hårfjerning til mænd og kvinder, og jeg kan behandle stort set alle områder af kroppen. Permanent hårfjerning med IPL og SHR er meget populært, og er med til at du kan undgå tidkrævende barbering.

Hårfjerning med regelmæssig barbering medfører gener. Problemer med røde knopper, irriteret hud og indgroede hår. Hertil kommer den økonomiske udgift til dyre skrabere og miljøpåvirkningen. Skrabere kan ikke genbruges. Derfor er permanent hårfjerning med IPL og SHR at anbefale.

Vores permanent hårfjerning behandling

Permanent hårfjerning, virker det?

Ja, vi har alle forskellige grunde for at ønske permanent hårfjerning. Vore grunde kan dog være vidt forskellige. Men jeg ved, at permanent hårfjerning er en af de behandlinger, som alle bliver enormt glade for, når de er færdigbehandlede.

En hel del kvinder oplever med alderen at få mørke hår i ansigtet og synes at det er hæmmende i deres dagligdag. Dette kan dog også skyldes hormonel ubalance. Det er helt almindeligt at få mørke hår, men langt de fleste vil helst være fri. Derfor er det dejligt at kunne sige, jeg kan hjælpe dig af med de mørke hår permanent.

Med permanent hårfjerning slipper du for røde knopper, stubbe og indgroede hår.

Permanent hårfjerning med udstyr af højeste kvalitet

I Salon Beautystyle arbejder jeg med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Jeg benytter en IPL laser med E-light teknologi til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. Denne metode kaldes også SHR (Super Hair Removel) fordi den er dem mest effektive metode til permanent hårfjerning.

Jeg har aktivt valgt at benytte en SHR laser, idet den kan anvendes på alle hudtyper.

Hvordan foregår en behandling med Permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning virker bedst på mørke hår, men med SHR og E-light teknologi er det også muligt af fjerne de lyse hår. Men helt hvide og grå hår uden pigment kan ikke fjernes.

Varmen fra lyset ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra E-lyset. Lyset skader derimod ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Du vil opleve, at de hår, der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere jo flere behandlinger, jeg har givet dig. Ligeledes vil du opleve, efter de første par behandlinger, hårfrie perioder efter behandlingen. På den måde får du også en umiddelbar effekt, mens du venter på det permanente resultat.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.