Negle

Få naturlige stærke negle hos Beautystyle salon.

Forstærkning af egne negle

Jeg har fokus på sundhed og naturlige produkter i mine behandlinger. Derfor arbejder jeg kun med naturlige negle. Jeg arbejder IKKE MED AKRYLNEGLE. Jeg laver forstærkning af egne negle.
Dine egne negle kan blive rigtig flotte, og vokse sig lange og stærke med min behandling, hvor jeg kun bruger naturlige produkter.

Jeg er oprindelig uddannet fra Iryna Giblett, der har et meget kompetent team, der består af internationale konkurrencemestre og erfarne kemikere, der arbejder med naturlige produkter, der har udviklet alle deres IKON.iQ produkter med unikke funktioner, således at du får smukke negle der holder i længere tid end de fleste. Jeg kan lave en forstærkning af dine egne negle, så de bliver pæne negle og sunde negle.

Jeg har suppleret min uddannelse med en certificeret uddannelse fra LCN og Diamond.
Negle manicure hos Beautystyle betyder for dig, at du vil blive beundret for dine smukke negle, og du vil skille dig ud og folde dig ud som den smukke kvinde, du er.

Naturlige negle med naturlige produkter

Negle manicure med produkter af allerbedste kvalitet og holdbarhed

Hos mig får du perfekte og flotte egne negle. Jeg anvender negleprodukter fra de allerbedste producenter:

  • LCN
  • Diamonds
  • Iryna Giblett


Det er din sikkerhed for produktkvalitet og din sikkerhed imod allergi. Jeg lægger stor vægt på at beskytte mine kunders helbred. Produkter der reparerer og giver styrke til naturneglen indefra. Perfekt for ødelagte negle. Med vore produkter får dine negle en skånsom og perfekt fejlfri lakering der holder længe og bevarer glansen.

Har du nu kunstig negle med Akryl, kan jeg tage den kunstige negl af skånsomt og uden at skade din naturnegl. Hvorefter jeg kan behandle din naturnegl, så den bliver styrket, vokser sig længere og bliver rigtig flotte.

Sådan får du stærkere og længere negle

Pleje af naturlige negle: Først renser jeg dine negle og neglebånd, hvorefter jeg filer dine negle. Så lægger jeg en voks mættet med vitaminer og mineraler, fra LCN på neglen, så den trænger ned i neglens porrer og giver neglen styrke indefra. Neglens frie kant forsegles. Herefter varmes neglene og dine negle får en fantastisk smuk glød og glans, hvor neglen struktur gendannes. Med min behandling får du mulighed for at bevare det velplejede udseende i lang tid. Effekten holder i ca. 3 uger. 

For hver gang du får min behandling, bliver dine negle stærkere, flotte og mere attraktive. Idet jeg bruger en voks mættet med vitaminer og mineraler accelereres den hastighed hvormed neglen vokser.

Behandlingen styrker neglens overflade så den bliver tykkere og stærkere. Med neglevoks fra LCN dannes der en tynd film på neglens overflade, der er usynlig, men beskytter din negl mod negativ ydre påvirkning. Den anvendte voks er ren natur og bedste kvalitet fra LCN.

Gel manicure og allergivenlige produkter

LCN, Iryna Giblett og Diamond er alle producenter, der tager ansvar omkring allergivenlighed meget alvorligt og har gjort betydelige investeringer for at udvikle en bred vifte af allergivenlige gele negle produkter. Vær opmærksom på at mange billige produkter indeholder skadelige stoffer, der meget let optages i kroppen, idet neglen ikke har nogle beskyttende lag på samme måde, som der er i huden. Derfor er det vigtigt, at du har tillid til din negletekniker og til de produkter, som hun anvender.

EU-godkendte produkter

I min beautysalon i Horsens arbejder jeg udelukkende med godkendte produkter fra EU og DK. De overholder EF-direktivet 1223/2009, og alle de kosmetiske produkter er registreret på det europæiske kosmetiske produkt Notification Portal. 

Vi anvender primært produkter udvundet af naturen med meget høj kvalitet; til gavn for mine kunder. Du kan få lavet dine negle også flossede negle, så de bliver stærle og lange uden brug af kunstige negle.

Produkter fra LCN, Iryna Giblett og Diamond er testet mod alle tænkelige bivirkninger, men ikke testet på dyr.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.