Mikroneedling

Hos Beautystyle salon tilbyder mikroneedling med Derma pen.

Mikroneedling i Horsens

Mikro needling med Alvi Pen også kaldet Beauty pen er en microneedling behandling, og det betyder, at det er en behandling med nåle, som stemples ned i huden og stimulerer huden til at reparere de udsatte områder og booster kollagen i huden. Resultatet af behandlingen er en fornyet, sundere og smukkere hud.

Læs mere om vores behandling

Hvad er micro needling med Alvi Pen?

Ved micro-needling med Alvi pen anvendes et elektrisk stempel, der med fine nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde og danner tætstillede huller i huden. Herved stimuleres hudens fibroblaster naturligt til at producere nyt bindevæv. Metoden kan sammenlignes med en mild fraktioneret CO2-laserbehandling.

Fra hvert af de i tusindvis af små huller produceres nyt, naturligt bindevæv som led i en kontrolleret helingsproces. Dette reducerer effektivt ar og ujævnheder, samt udglatter linjer og rynker. Der dannes ny, frisk overhud uden solskader og andre aldringstegn.

Hvordan foregår behandlingen med Alvi Pen?

Huden rengøres og påføres hyaluronsyre serum.

Beauty Pen føres over huden i max. 3 mm. dybde og i forskellige mønstre. Behandling af et ansigt tager ca. 20 minutter.

Hvornår ses effekten af behandlingen?

Effekten på overfladiske ujævnheder, grove porer og pigmentpletter ses i løbet af få uger, mens effekten på linier, rynker og dybere ar ses over måneder, hvor det ofte er nødvendigt at gentage behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål

Micro-needling medfører en kortere restitutionsperiode end fx fraktioneret CO2 laserbehandling. Micro-needling kan anvendes på alle hudtyper og hele året uden risiko for pigmentforandringer. Infektionsrisikoen er minimal.

Efter behandling er huden let rød og skællende i et par dage. 3-4 dage efter behandlingen er huden helt normal.

Micro-needling kan med fordel kombineres med andre behandlinger, hvorved effekten kan øges væsentligt. Efter behandling med micro-needling er hudbarrieren åben, og udefra kommende stoffer optages lettere og kan bidrage til hudforyngelsen.

Jeg tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger. Micro-needling kombineres ofte med andre behandlinger. Ved konsultationen skræddersyr vi sammen et forløb, der bedst muligt kan løse dit hudproblem.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.