Lymfedrænage massage

Få lymfedrænage behandling hos Beautystyle salon.

Lymfedrænage

Lymfedrænage er en form for massage, hvor behandlingen er rettet mod at stimulere dit lymfesystem til at øge dræneringen af affaldsstoffer fra din krop og lemmer. Jeg anvender den nyeste teknologi til lymfedrænage. Det gør jeg fordi du så har mulighed for at få massage med forskellig trykstyrke og holde trykket konstant igennem hele forløbet af din massage. En anden ikke uvæsentlig grund til at bruge en pressoterapi maskine er den, at jeg ved manuel massage, kun kan massere et sted ad gangen. Med maskinens hjælp, kan jeg give dig massage både på benene og hele kroppen på samme tid, eller ben og arme på samme tid. Derfor ar lymfedrænage med pressoterapi at foretrække fremfor traditionel manuel lymfe massage.

Læs mere om lymfedrænage massage

Lymfedrænage massage med pressoterapi

Lymfedrænage med en pressoterapi-maskine er en pulserende massage. Du iføres bukser, ærmer og vest alt efter hvad, du skal behandles imod. Bukser, ærmer og vest, der er inddelt i flere luftkamre. Hvert enkelt luftkammer tilsluttes med slanger til en kompressor (pressoterapi-maskinen). Når maskinen startes, pumpes der luft ud i de enkelte kamre, hvorefter luften suges ud. Dette fortsætter med en pulserende rytme så længe behandlingen står på. Trykket fra kompressoren kan indstilles efter behov, og den pulserende rytme kan også varieres. Drænagen er rytmisk med stigende og aftagende tryk.

Lymfedrivende virkning

Denne behandling har en lymfe drivende virkning. Behandlingen har samtidig en afslappende virkning på vores stress nervesystem (det sympatiske nervesystem). Lymfe karrerne udvider sig og lymfe motorikken øges. Et menneske består af 70% væske, som, når den påvirkes af rytmiske pulserende bevægelser, spreder sig som ringe i vandet. Derfor er lymfedrænage med presssoterapi så effektiv.

De klassiske massagegreb og relativ hårde tryk har ingen drænende virkning på lymfen, idet lymfekarrerne er fine. At trykke hårdt er som at trykke på en vandslange, der lukkes for gennemstrømningen. Det modsatte af den virkning, der ønskes.

Behandling med lymfedrænage

En lymfedrænage-behandling med pressoterapi varer normalt 90 minutter. Lymfedrænagebehandling består altid af et samlet forløb, for at lære lymfesystemet at arbejde selv. Og for at opnå en reel udrensende virkning og en stimulerende effekt på immunforsvaret.

Udgangspunktet er, at der gives 5 – 10 behandlinger. De første 5 gives gerne med 2 om ugen, og de resterende med 1 om ugen. Men der kan være mange variationer i behovet for behandling. Derfor indledes en behandling altid med en konsultation, hvor behovet afdækkes. Alle kan dog have glæde af enkelte behandlinger, der virker afstressende og udrensende. Andre har glæde af en vedligeholdende behandling hver 4 – 6 uge.

Ofte stillede spørgsmål

Har du været i behandling for kræft og udviklet lymfødem, vil du normalt blive tilbudt lymfødembehandling på et sygehus i din region. men du har også mulighed for at søge om tilskud til din egen pressoterapi kompressor og vil som hovedregel blive bevilget et tilskud.

Kildeangivelse:

 • Per Boye Hansen, speciallæge, overlæge, Hæmatologisk afdeling, Roskilde sygehus, Københavns Universitet.
 • Camilla Sachs, speciallæge, i almen medicin, Birkerød.
 • Hans Carl Hasselbach, professor, overlæge, dr. med. Hæmalogisk afdeling., Roskilde sygehus, Københavns Universitet.
 • Trække vejret helt ned i maven
 • Få mere motion
 • Øge mængden af frisk luft
 • Sidde og/eller sove med benene oppe
 • Spise sundt og helt undgå sukker og kulhydrater
 • Anskaffe dig din egen pressoterapi kompressionspumpe
Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Lad os finde en dag

  Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

  Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.