Lymfedrænage massage

Få lymfedrænage massage behaandling hos Beautystyle salon.

Lymfedrænage massage i Horsens

Lymfedrænage massage Horsens foregår hos Salon Beautystyle. Den bedste og mest effektive massage får du med en top moderne pressoterapi maskine med indbygget infrarød varme.

Læs mere om lymfedrænage massage

Lymfedrænage massage med pressoterapi

Har du problemer med tunge ben, for megen væske i kroppen eller du har fået fjernet lymfekirtler i forbindelse med en cancer operation, så kan jeg hjælpe dig med en behandling der kan afhjælpe dine problemer. Til dette bruger jeg den nyeste moderne teknologi: Et pressoterapi apparat, der arbejder med vacuum massage. Mit apparat anvender fuldkommen samme teknik som de apparater der bruges på sygehusene.

Læs mere om, hvordan behandlingen foregår

Lymfedrænage eller lymfødem behandling?

Sådan foregår behandlingen

Først fortæller du mig, hvorfor du ønsker behandling med massage og lidt om din hverdag, hvad du laver, dyrker du motion og hvad spiser du? Hvilke symptomer oplever du? På baggrund af vores samtale sammensætter jeg et behandlingsforløb (kurforløb). I nogle tilfælde anbefaler jeg også en kostomlægning eller et supplement af kosttilskud. Har du ikke tidligere fået behandling med pressoterapi, starter vi som regel med en enkel behandling, så du kan prøve hvordan det føles under selve behandlingen og efter behandlingen. Og du vil helt tydeligt kunne se virkningen af behandlingen.

Behandlingen er afslappende og så behagelig, at du vil slappe af under hele forløbet. Du vil mærke en behagelig masseren. Du ligger på briksen fra 30 – 90 minutter, alt efter hvilken behandling du har behov for. Behandlingen kan være en let, medium eller en dyb massage. Du ligger i leggings og t-shirts, og det er muligt under behandlingen at lytte til behagelig afslappende musik.

Lymfedrænage massage - hvad er det?

Behandlingen er væskedrivende, immunstyrkende, udrensende og afgiftende. Traditionelt har det været og er stadig meget udbredt at massagen udføres fysisk af professionelle massører eller fysioterapeuter. Men det bliver mere og mere almindeligt at bruge en maskine, kaldet pressoterapi til massagen.

Pressoterapi maskinen har den fordel i forhold til fysisk massage at den kan indstilles med forskellige tryk niveauer som den holder konstant under hele behandlingen, hvilket kan være særdeles svært ved den fysiske massage. Med en lymfedrænage maskine er det også muligt at behandle flere legemsdele samtidig, som f.eks. det ses på billedet, hvor der behandles 2 ben og kroppen på samme tid. Dette er ikke muligt ved en fysisk massage.

Lymfedrænage massage er effektiv mod

Pressoterapi anses for en af de mest effektive behandlinger til:

Selve behandlingen er afslappende og modvirker stress og er rigtig sund for dit lymfesystem.

Ofte stillede spørgsmål

Lymfødem er væskeophobninger typisk i ben og kroppen. Men kan også forekomme i arme og ansigt. Væskeophobning i benene kommer ofte af for lidt motion og stillesiddende arbejde. Lymfedrænage til ben. Folk der kører meget i bil som f.eks. chauffører og sælgere er ofte udsat for problemer med for meget væske i benene. Her er det muligt helt at afhjælpe problemerne med behandling med en pressoterapi maskine og daglig motion. I nogle tilfælde anbefaler vi at kombinere behandlingen med en kostændring.

For at fikse problemet med et dårligt fungerende lymfesystem, er det vigtigt også at have fokus på din kost og motion. Motion kan hjælpe en hel del. Men vi oplever også at sportsfolk og hårdt arbejdende personer kan have problemer med at få restitueret sig hurtigt nok efter en toppræstation. Her kan det virkelig anbefales at bruge Pressoterapi maskinen til at få en hurtigere og mere effektiv transport af affaldsstofferne.

For vi andre ikke topidrætsfolk vil det ofte have en rigtig god indvirkning på såvel blodcirkulationen som lymfesystemet at få ændret på kosten. Derfor kombinerer jeg din behandling med en rådgivning om kost og motion. Når vi taler kostrådgivning, har vi primært fokus på om du får alle de bassis fødevarer som din krop har brug for? Vil du vide mere om min kostrådgivning, kan du læse om det på min blog.

Ved køb af kurforløb betaler du 1. gang for 1. og 2. behandling, og ved efterfølgende behandlinger betaler du for den efterfølgende behandling, og sidste behandling er uden betaling, medmindre du køber et nyt kur forløb.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.