Lipo laser behandling

Få flotte og naturlige hvide tænder hos salon Beautystyle i Horsens.

Lipo laser

Lipo laseren anvender lavniveau-/kold laser teknologi til at reducere omkreds af din krop og fedtdeller over næsten alle områder af kroppen uden operation, nedetid eller rødme. En typisk 40-minutters talje behandling kan reducere en person med ½ til 1,5 cm, mens et fuldt kurforløb på otte behandlinger normalt resulterer i flere centimeters tab.

Læs mere om lipolyse

Lipolyse hvordan fungerer det, og hvad er behandlingsprocessen?

Lipolyse med lipo laseren trænger ind i din hud med en specifik bølgelængde (650 nm) målrettet mod fedtceller (fedt). Fedtcellernes membran gennemtrænges og fedtcellerne frigiver frie fedtsyrer, vand og glycerol. Sammen er disse forbindelser kendt som triglycerider.

Triglycerider frigives normalt fra fedtceller, når kroppen har brug for energi. Når først glycerol er frigivet, bruges de frie fedtsyrer af din krop som energikilde. Ved frigivelsen Krymper dine fedtceller betydeligt, hvilket resulterer i tab af flere centimeter om livet. En 10 minutters helkrops pressoterapi massage anbefales umiddelbart efter Lipo Laser-behandlingen for at forbrænde de frie fedtsyrer i din krop og hjælpe med at stimulere dit lymfesystem. Til denne massage anbefales pressoterapi med infrarød varme.

Forinden behandlingen

Forinden behandling påbegyndes holder vi 5-10 minutters konsultation, dels for at afklare indikationer og kontraindikationer. 

Samtidig forklarer jeg dig om teknikken med Lipo Laseren og dine mål for behandlingen aftales.

Ved behandlingen

Ved behandlingen placerer jeg pladerne på de kropsområder der er aftalt ved konsultationen. Det er nødvendigt med et længere behandlingsforløb, typisk 8 – 10 gange. 

Der er resultat allerede efter den første behandling. For at du opnår maksimalt resultat kræves 8-10 behandlinger afhængigt af område der behandles.

Ofte stillede spørgsmål

Fedt- eller fedtvæv er kroppens middel til stærk metabolisk energi over længere perioder.

Afhængigt af de aktuelle fysiologiske forhold lagrer adipocytter fedt fra kosten og levermetabolismen eller nedbryder lagret fedt for at tilføre fedtsyrer og glycerol til kredsløbet.

Disse metaboliske aktiviteter reguleres af flere hormoner (dvs. insulin, glukagon og adrenalin)

Placeringen af fedtvævet bestemmer dets metaboliske profil:

“Visceralt fedt” er placeret inden for mavevæggen (dvs. under væggen af mavemuskel), hvorimod “suncutsnius fedt” er placeret under huden og inkluderer fedt, der er placeret i maveområdet under huden, men over mavemuskelvæggen.

Det er kendt som laser Krops skulpturerings system. På verdensplan er disse procedurer kendt og efterspurgt i lande som Canada, USA, Japan og Korea.

Laser Lipo-behandlinger hjælper dig med at skabe et øjeblikkeligt nyt og forbedret look uden smerter eller ubehag. De fleste mennesker kender til fedtsugning. Nogle få er kendt med den nyere lipolyse behandling med lipo laser.

Laser Lipolyse har nogle klare fordele i forhold til fedtsugning på grund af det faktum, at der ikke er behov for hverken lokal eller generel anæstesi. Forskning har også vist, at laser lipolyse behandling, der udføres både før og efter traditionel fedtsugning, faktisk vil forbedre resultaterne ved først at blødgøre fedtcellerne før fedtsugning og så hjælpe med at udjævne det behandlede område efterfølgende. En Laser Lipo procedure kan gennemføres på kun 40 minutter, og positive resultater kan ses ØJEBLIKKELIG efter kun én behandling. For at sikre de bedste resultater anbefales du et forløb på 8 behandlinger.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.