Hvide tænder

Få flotte og naturlige hvide tænder hos salon Beautystyle i Horsens.

Få hvide tænder

Måske tænker du hvordan får jeg hvide tænder naturligt? Og er tandblegning skadeligt? Ja hvis du går til tandlægen er det ofte forbundet med smerte og skade på din tandemalje. der kan blive porøs.

Hos Salon Beautystyle kan jeg tilbyde dig en Onlysmile behandling. En skånsom behandling, en sikker behandling, med produkter fra Onlysmile. Der i Tyskland er kåret som bedst i test. Det er en naturlig måde at få hvide tænder på, uden brug af blegemiddel. Der bruges en effektiv og revolutionerende ny nano-teknologi, der fjerner alt snavs og pigment fra tandemaljen.

Naturlige hvide tænder

Få naturlige hvide tænder

Hos mig kan du forvente naturlig hvide tænder, så hvide som de var da de blev skabt. Flotte perle hvide tænder. Du får et rigtigt Pearlsmile.
Med min Onlysmile behandling, får du ikke ødelagt din tandemalje og
ingen smerter eller isninger. Det lover jeg dig 100%.

Er det første gang du prøver en behandling for hvide tænder. Skal du være opmærksom på, at behandling med vores skånsomme produkter. Skal suppleres med en daglig tandbørstning med vores Onlysmile tandpasta-pulver. At have et perfekt smil med hvide tænder, kræver ligesom negle og dit hår, daglig vedligeholdelse. Og en professionel behandling ca. hver 3. måned. Men så kan jeg også garantere dig et konstant perfekt Perle hvidt smil – Pearlsmile. Med flotte naturlige hvide tænder.

Onlysmile produkter er nano-teknologi og afbleger derfor ikke, men fjerner belægninger og pigment på din tandemalje. Du får et smil med naturlige hvide tænder – et Pearlsmile.

Er det første gang du skal have en behandling, anbefaler jeg dig en behandling på 60 eller 90 min. Først fortæller jeg dig hvordan behandlingen foregår og hvad du efterfølgende skal være opmærksom på. 

Garanti for resultat

Jeg giver dig garanti for et resultat, som du bliver glad for. Det vil sige, at jeg garanterer dig et perfekt resultat. Minimum 6 toner lysere tænder med mulighed for op til 20 toner lysere. Resultatet afhænger af flere faktorer. Dels hvorledes dine tænder er etnisk. Dels om du er ryger og hvor meget du ryger og ikke mindst hvad du spiser og drikker.

Vedvarende flotte hvide tænder og et perle hvidt smil.
Hvide tænder er som smukke negle og glat stram hud. Det kræver en løbende vedligeholdelse. Med et årskort hos mig i Salon Beautystyle, giver dig en opfriskning af din tandblegning hver 2. eller 3. måned.

Tysk kvalitet og internationalt brand.
Onlysmile er innovativ ny teknologi. Onlysmile er tysk kvalitet og et internationalt brand. Ingen behandling for hvide tænder er bedre og mere skånsom end vore produkter fra Onlysmile. Med Onlysmile kan du undgå at få mørke tænder med alderen. 

Kan jeg undgå at mine tænder bliver mørkere med alderen?

Tidligere var det naturligt, at tænderne blev mørkere med alderen, og mange fik udskiftet deres naturlige tænder med en protese – et såkaldt gebis.

Hvis du intet gør udover at børste dine tænder, er det naturligt at dine tænder vil optage en smule pigment fra de fødevarer, du indtager. Såsom: Rødvin, cola, te, kaffe, rødbeder, gulerødder og ikke mindst røg fra tobaksrygning. Derfor er det uundgåeligt, at tænderne bliver en smule misfarvede med alderen, uanset hvor godt du børster dem. Men nu er det muligt for dig at fjerne pigmenteringen med en behandling fra Onlysmile.

Du vil få smukke hvide tænder, og det vil sammen med anti-aging behandling af huden, give dig et markant yngre udseende. Du vil blive endnu mere attraktiv. At være eftertragtet og attraktiv giver selvtillid og en indre styrke. Garanteret perfekt resultat.

Før behandlingen

De 2 første timer efter behandlingen.
Når du tager mundskinnen ud af munden og spytter gelen ud, vil den gel der har sat sig i tandemaljens porer fortsætte processen. I op til 2 timer endnu. Derfor vil du kunne opleve, at når du ser dig i spejlet, kan der være enkelte hvide pletter på dine tænder. Pletterne forsvinder i løbet af de næste 2 timer. 

Gelen fortsætter med at virke og lysne dine tænder i op til 2 timer. Derfor er det vigtigt, at du ikke spiser eller drikker i de 2 efterfølgende timer. Porerne er blevet tømt for pigment og væske. Derfor skal dine tænder have ro til at blive fyldt igen med væske i løbet af de næste 2 døgn.

Før behandlingen

De 2 første timer efter behandlingen.
Når du tager mundskinnen ud af munden og spytter gelen ud, vil den gel der har sat sig i tandemaljens porer fortsætte processen. I op til 2 timer endnu. Derfor vil du kunne opleve, at når du ser dig i spejlet, kan der være enkelte hvide pletter på dine tænder. Pletterne forsvinder i løbet af de næste 2 timer. 

Gelen fortsætter med at virke og lysne dine tænder i op til 2 timer. Derfor er det vigtigt, at du ikke spiser eller drikker i de 2 efterfølgende timer. Porerne er blevet tømt for pigment og væske. Derfor skal dine tænder have ro til at blive fyldt igen med væske i løbet af de næste 2 døgn.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har kun glade og tilfredse kunder, fordi vores Onlysmile produkter virker. Kunderne opnår det resultat som vi lover. Intet mindre.

Men det, der glæder mig allermest, er, at ikke mindre end 20% opnår et perfekt resultat, hvor det ikke er muligt at få lysere naturligt hvide tænder – 10 – 14 toner lysere. 65% af vore kunder får 8 – 10 toner lysere tænder. Kun 25% – ofte rygere – får fra 6 – 8 toner.

På baggrund af en statistik der bygger på ikke mindre end 2000 behandlinger. Kan vi derfor love at det er den bedste nehandling for hvide tænder. Med et perfekt resultat. hvor længe behandlingen holder afhænger helt af dig. Dels om du følger vores instruktion, om hvad du skal undlade at spise og drikke ,i de efterfølgende 48 timer. Samt vores instruktion i hvorledes du vedligeholder dine tænder.

Du skal undgå rygning, at drikke farve holdige drikke såsom cola, rødvin, kaffe og te samt undgå farve holdige fødevarer såsom f. eks. rødbeder, broccoli, rødt oksekød osv.

Du kan med fordel spise lyst kød fra fjerkræ og fisk, lyst brød samt drikke lyse drikke som vand og hvidvin.

Nej, der er ingen bivirkninger. Jeg undersøger dine tænder og spørger til aktuelle problemer, der skal tages hensyn til. I enkelte tilfælde fraråder jeg derfor en behandling. Er der ingen særlige problemer, går vi igang med behandlingen.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.