Fjerne rynker

Hos Beautystyle salon kan du få rynke behandling.

Fjerne rynker med radiofrekvens behandling

At fjerne rynker med radiofrekvens (RF) er en behandling med et apparat der udsender en type energi der populært sammenlignes med radiobølger. Deraf navnet radiofrekvens. Det er moderne teknologi, hvor energien fra apparatet omdannes til varme når den når ind i hudens dybere lag og her stimulerer den kollagen produktionen. Det medfører at vævet trækker sig sammen og huden bliver mere fast.

Læs mere om rynke behandling

Hvordan fjerne rynker?

Energien fra apparatet trænger ind i dine ydre hudlag og leverer varmeenergi til de dybe hudlag. Denne varme stimulerer kollagen produktionen og det udløser vævs sammentrækninger. Resultatet er strammere, lysere og smukkere hud. Og en markant reduktion af rynker.

Alt efter hvilken hudtype du har, kan du faktisk opleve en synlig effekt allerede efter første behandling. Derfor er en behandling med RF (radio frekvens) en oplagt behandling, hvis du ønsker at reducere dine rynker eller stramme huden op – for eksempel efter et vægttab – på en hel naturlig måde. Du kan således fjerne rynker med Radio frekvens Horsens hos Salon Beautystyle.

Læs mere om rynker i ansigtet

Opstramning af huden i ansigtet med RF

Behandlingen er absolut smertefri, behagelig og forårsager ikke hudforbrændinger.Der er tale om en både sikker og naturlig genvej til en ung og glat hud. Du vil få stram hud i ansigtet med en flot naturlig glød. Behandlingen vil fjerne rynker i ansigtet. Fjerne appelsinhud på dine balder og lårer.

Metoden øger din huds naturlige dannelse af kollagen, får din hud til at se yngre ud. Din hud bliver ung og stram!

Undgå mundskylle middel

Ved daglig brug af mundskylle middel, misfarves dine tænder. Dette kaldes også pigmentering og giver dine tænder en mørkgulligt udseende.
Har du dårlig ånde eller blot ønsker en frisk mund, skal du ikke bruge mundskyllemiddel. Mundskyllemiddel har ingen reel effekt på plak og bakterier, da plak og bakterier klistrer sig til tænderne, og derfor ikke kan fjernes ved en gurgling med mundskyllemiddel.

Idet dårlig ånde kommer fra dårlige bakterier, der sidder i plak og på tænderne, vil et mundskyllemiddel kun kortvarigt give en frisk duft, hvorefter bakterierne igen vil være årsag til fortsat dårlig ånde.

I stedet anbefaler vi, at du flere gange dagligt renser dine tænder og masserer dit tandkød med en kraftig vandstråle fra Silonit. Herved fjerner du enhver form for plak og bakterier. Til slut efter hver rensning kan du isætte en kapsel med Silon Gelog med en svag vandstråle påføre tænder og tandkød gel.

Bæredygtig produktion, genanvendelige materialer

Silonit er meget miljøvenlig, idet produktionen er gjort bæredygtig, hvilket bl.a. indebærer, at alle dele kan genanvendes.

Bambus tandbørsten, er ikke af plastic som de fleste alternative tandbørster, men derimod af genanvendelige naturprodukter, træ og bambus.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har kun glade og tilfredse kunder, fordi vores Onlysmile produkter virker. Kunderne opnår det resultat som vi lover. Intet mindre.

Men det, der glæder mig allermest, er, at ikke mindre end 20% opnår et perfekt resultat, hvor det ikke er muligt at få lysere naturligt hvide tænder – 10 – 14 toner lysere. 65% af vore kunder får 8 – 10 toner lysere tænder. Kun 25% – ofte rygere – får fra 6 – 8 toner.

På baggrund af en statistik der bygger på ikke mindre end 2000 behandlinger. Kan vi derfor love at det er den bedste nehandling for hvide tænder. Med et perfekt resultat. hvor længe behandlingen holder afhænger helt af dig. Dels om du følger vores instruktion, om hvad du skal undlade at spise og drikke ,i de efterfølgende 48 timer. Samt vores instruktion i hvorledes du vedligeholder dine tænder.

Du skal undgå rygning, at drikke farve holdige drikke såsom cola, rødvin, kaffe og te samt undgå farve holdige fødevarer såsom f. eks. rødbeder, broccoli, rødt oksekød osv.

Du kan med fordel spise lyst kød fra fjerkræ og fisk, lyst brød samt drikke lyse drikke som vand og hvidvin.

Nej, der er ingen bivirkninger. Jeg undersøger dine tænder og spørger til aktuelle problemer, der skal tages hensyn til. I enkelte tilfælde fraråder jeg derfor en behandling. Er der ingen særlige problemer, går vi igang med behandlingen.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.