Fedtfrysning

Få fedtfrysning behandling hos Beautystyle salon.

Fedtfrysning i Horsens

Med fedtfrysning i kombination med andre slankemetoder kan du slippe af med din overvægt og uønskede fedtdepoter i form af f.eks. topmave, kærlighedshåndtag m.m. Jeg har alle det aller nyeste udstyr til brug for dine behandlinger. Du vil således kunne få vægt tab, eller formet din krop med fjernelse af overflødige deller.

Vores fedtfrysning behandling

Fedtfrysning, virker det?

Det korte svar er: Ja
Men som vi ved kommer fedtet af sig selv, men det gør vægttabet til gengæld ikke.

At opnå vægttab og færre centimeter i livsmål, kræver udover min behandling også din indsats.

Det hjælper ikke hvis man spiser “flødekager” eller andet usundt. Men er man indstillet på at ændre bare en “lille smule” i sin kost og vaner, få en regelmæssig motion. Så kan jeg til gengæld garantere dig at et kurforløb hos mig vil give dig synlig resultat.

Fedtfrysning er der bivirkninger?

Normalt er der ingen bivirkninger ved fedtfrysning, fordi mine behandlinger er meget skånsomme.
I modsætning til fedtfrysning hos mange andre behandlere, giver mit udstyr det bedste resultat ved en temperatur på +5 grader celsius. Denne skånsomme behandling giver højest et par røde eller blå mærker, der forsvinder i løbet af få timer. Ingen smerter og ingen fryseskader.

Det er muligt at fryse ned til -10 grader celsius, men dette medfører langvarige røde og blå mærker, og ofte mindre fryseskader.
Idet fedtceller er meget følsomme overfor varme og kulde, begynder de allerede ved en temperatur sænkning til +28 grader celsius at eksplodere og opløses i den omgivende væske. Forsøg har derfor påvist at den mest effektive temperatur til at fryse fedt væk med er + 7 grader celsius.

Bliver din hud følelsesløs er det et sikker tegn på begyndende fryseskade. Dette vil aldrig ske ved en temperatur på +5 grader celsius.

En korrekt plan for et kurforløb er vigtigt!

For at få det optimale resultat lægger vi sammen en plan for dit kurforløb.

En rigtig vigtig del i dette er lymfedrænage massage, der sikrer at du kommer af med det opløste fedt. Får du ikke fjernet dette effektivt, sætter fedtet sig i andre fedtdepoter og behandlingen vil give et meget begrænset resultat.

Mine kurforløb er udarbejdet i samarbejde med en hudlæge der har international erfaring med at arbejde med slankebehandlinger.

Ofte stillede spørgsmål

Fordelen ved at bruge sugaring hårfjerning er, at sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlige vækst retning, hvilket gør behandlingen mere skånsomt, end ved brug af voks. Det giver mig mulighed for ved hårfjerning at fjerne mange flere hår i den tidlige vækstfase. Selv små og korte hår kan jeg med lethed fjerne med sugaring. Det betyder, at du undgår, at hårene knækker, hvilket betyder, at du undgår irritation og unødig ubehag efter behandlingen. Samtidig reduceres risikoen for indgroede hår. Et ekstra plus er, at sugaring også eksfolierer tørre og døde hudceller væk.

BEMÆRK: På dagen for behandlingen, må du ikke smøre creme eller olie på den kropsdel, der ønskes behandlet.

Du kan få hårfjerning intim, brasiliansk sugaring også kaldet brazil hårfjerning. Du kan få hårfjerning i ansigt. Eller kun hårfjerning overlæbe. Hårfjerning ben, hårfjerning ryggen eller hårfjerning bikinilinje.

Sugaring er ikke helt smertefrit. Du må lide en lille smule for skønheden. Men har du svært ved at klare smerten, kan jeg anbefale dig at tage 2 stk. Panodiler før behandlingen.

Når man tager hårene ud med roden, vil din hud være en smule sensitiv, efter din sugaring hårfjerning brasiliansk eller bikinilinje. Nogle kan ikke mærke noget efter 5 minutter, og for andre kan der gå en time eller to. Derfor anbefaler jeg at du bruger trusser uden syning eller kant, der kan stramme, lige efter en brasiliansk sugaring.

Ofte spørger mine kunder: Hvad er forskellen på en bikini/tanga behandling og en brasiliansk? Forskellen er, at ved en bikini behandling fjerner man kun håret udenfor bikinitrussen. Ved en brasiliansk fjerner man også hårene inden for trussen. Det er op til dig om du vælger at have en en stribe hår eller en trekant. Altså skal du have fjernet hårene ved skamlæberne eller mellem balderne skal du book tid for en brasiliansk sugaring og ikke bare en bikini sugaring.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.