EMS træning

Vi tilbyder EMS træning hos Beautystyle salon.

EMS træning i Horsens

EMS træning Horsens er en træningsmetode hvor du kan styrke dine muskler gennem stimulering af musklerne med elektrisk strøm. Træningen foregår ved at der sendes elektrisk strøm gennem de muskler der behandles. Skiftevis trækkes musklen sammen og slapper af i et rytmisk forløb. Denne form for intensiv træning viser fantastiske resultater. 

Med 20 minutters træning opnår du samme resultat som efter 90 minutters HIIT træning (Interval træning med høj intensitet). Med denne træning vil du hurtigt forbrænde fedt og styrke dine muskler. Når dine muskler styrkes, vil de begynde og forbruge mere energi og denne energi får de fra fedtforbrænding.

Du kan få behandling i forskellig tempo, intensitet og specifikt målrettet dine problematiske områder.

EMS træning kan hjælpe med mange ting

Har du følgende problemer, er EMS træning løsningen for dig:

Eksempler på behandlinger

Muskelstimulering:
Anvendes af personer med delvis eller fuld lammelse. EMS kontraher musklerne og forhindrer ikke brug af atrofi.

Smertelindring:
EMS kan hjælpe med at lindre ledsmerter, muskelsmerter og smerter forårsaget af stress.

Sportstræning:
Sammentrækninger forårsaget af EMS fører til forbedret muskelstyrke og forbedrer muskel gendannelse.

Rehabilitering:
EMS giver rehabilitering af muskler der er blevet såret på grund af traume, operation eller sygdom.

Hvordan virker elektrisk muskel stimulation (EMS)?

EMS er sammentrækning af muskelvæv under påvirkning af en jævnstrøm. Jævnstrømmen bidrager til acceleration af metaboliske processer og styrkelse af muskelvævet.

Arten af påvirkningen
Strømmen gennem muskelvævet er jævnstrøm der er i stand til at passere dybere strukturer end vekselstrøm, derfor kan den nå muskelvæv, hvilket forårsager muskelvævets sammentrækning.

Forventede effekter
Muskelvæv er “motoren” i dit lymfesystem, ligesom dit hjerte er for dit kredsløbssystemet. Og det betyder, at aktiv muskelsammentrækning vil føre til en acceleration af lymfestrømmen og fjernelse af hævelser. Hævelserne skyldes affaldsstoffer i lymfesystemet, der bliver fjernet når lymfekredsløbet bliver stimuleret aktivt.

Derudover har metoden en åbenlys effekt af at tone musklerne og forårsage løfteeffekter forbundet med denne tonus.
Og endelig er det ved hjælp af EMS apparater muligt at udsende aerob fysisk aktivitet, som igen fører til forbrænding af fedt i den arbejdende muskel.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.