Eksfoliering m. hydrodermabrasion

Få eksfoliering med hydrodermabrasion hos Beautystyle salon.

Eksfoliering med hydrodermabrasion

Eksfoliering med hydro dermabrasion er en fantastisk integreret behandling til eliminering af æstetiske og aldersrelaterede hudproblemer. Du vil allerede efter din første behandling føle hvorledes behandlingen begynder at ændre din hud og afhjælpe alle dine hudproblemer i ansigtet.

Læs mere om hydrodermabrasion

Hydrodermabrasion behandling

I behandlingen anvender jeg hydro-teknologi der eksfoliere, polerere, afgifter, rehydrerer og genopbygger din hud. Behandlingen giverøjeblikkelig resultat uden ubehag, irritation eller nedetid. Resultatet en strålende, glat og forynget hud.

Min behandling er skånsom hudskalning med en hydroopløsning. Sammen med vakuum massage og lymfedrænage, giver behandlingen heeling af beskadigede hudceller i en enkel og samtidig behandling. Du vil kunne holde din hud konstant ung med regelmæssig pleje.

For en optimal løsning anbefales et kurforløb på fra 4 til 10 behandlinger, der udføres en gang hver 2. eller 3. uge.

Den perfekte behandling til hudproblemer

Den helt perfekte behandling til dine hudproblemer får du i denne ene behandling, som består af først en eksfoliering med diamantoverflade, dernæst en skånsom peeling med hydroserum og til sidst en vakuumekstraktion og lymfestimulering.

Efter og før behandlingen

Ofte stillede spørgsmål

Lymfødem er væskeophobninger typisk i ben og kroppen. Men kan også forekomme i arme og ansigt. Væskeophobning i benene kommer ofte af for lidt motion og stillesiddende arbejde. Lymfedrænage til ben. Folk der kører meget i bil som f.eks. chauffører og sælgere er ofte udsat for problemer med for meget væske i benene. Her er det muligt helt at afhjælpe problemerne med behandling med en pressoterapi maskine og daglig motion. I nogle tilfælde anbefaler vi at kombinere behandlingen med en kostændring.

For at fikse problemet med et dårligt fungerende lymfesystem, er det vigtigt også at have fokus på din kost og motion. Motion kan hjælpe en hel del. Men vi oplever også at sportsfolk og hårdt arbejdende personer kan have problemer med at få restitueret sig hurtigt nok efter en toppræstation. Her kan det virkelig anbefales at bruge Pressoterapi maskinen til at få en hurtigere og mere effektiv transport af affaldsstofferne.

For vi andre ikke topidrætsfolk vil det ofte have en rigtig god indvirkning på såvel blodcirkulationen som lymfesystemet at få ændret på kosten. Derfor kombinerer jeg din behandling med en rådgivning om kost og motion. Når vi taler kostrådgivning, har vi primært fokus på om du får alle de bassis fødevarer som din krop har brug for? Vil du vide mere om min kostrådgivning, kan du læse om det på min blog.

Ved køb af kurforløb betaler du 1. gang for 1. og 2. behandling, og ved efterfølgende behandlinger betaler du for den efterfølgende behandling, og sidste behandling er uden betaling, medmindre du køber et nyt kur forløb.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.