Eksfoliering m. carboxy

Få Eksfoliering med Caraboxy terapi hos Beautystyle salon.

Eksfoliering med Carboxy Terapi

Eksfoliering med Caraboxy Terapi forbedrer hudens evne til at holde på fugt, hvilket bremser tidlig aldring. Caraboxy Terapi styrker din huds beskyttende effekt og giver din hud et ungdommeligt udseende med en varm glød. Resultatet er synlig allerede efter 1 – 2 behandlinger. Velegnet til alle aldersgrupper og hudtyper. Helt uden risiko for skader på din hud. Med denne behandling får du øjeblikkelig transformation, helt uden operation eller injektion. Behandlingen er helt smertefri. Hos Salon Beautystyle er jeg stolt over at kunne tilbyde dig denne helt unikke og ny behandling som den allerførste i Horsens.

Læs mere om carboxy terapi

Hvad er eksfoliering med carboxy terapi?

Det er en behandling, der fremmer ændringer i hudens pH og udløser fysiologiske reaktioner uden at gøre brug af nåle. Teknologien er baseret på Bohr effekten, der accellererer ilttilførslen med stigende CO2-koncentration. Huden påføres en Gel. Med en innovativ maskine føres en kapsel hen over huden. Når kapsel og gel, der består af naturlige ingredienser og er rige på næringsstoffer, kommer i kontakt med hinanden, dannes der en kemisk reaktion på overfladen af huden. Dette medfører at der på huden dannes skum. Derved dannes CO2, der trænger ind i huden. På grund af maskinens rytmiske tryk og slip presses Kuldioxiden dybt ind i huden og trænger direkte ind til dermis og subkutant fedt.

Foryngelse af hud

Behandlingen forbedres lymfe dræningen og metabolismen stimuleres. Under behandlingen øges optagelsen af de aktive ingredienser i hudpleje produkterne kraftigt.

Den transdermale indgivelse af CO2 giver en holistisk hudpleje. Det fjerner synlige æstetiske problemer og årsagerne til deres udseende. Dette medfører en foryngelse af din hud, og et markant ansigtsløft.

Eksfoliering af hud kan bruges til behandling af

Ikke invasiv behandling

Brugen af Caraboxy Terapi med ny ikke invasiv metode, giver dig 100% positiv resultat, med en langvarig effekt. Den ikke invasive metode betyder at din hud ikke bliver beskadiget og forårsager ikker smerter eller komplikationer.

Resultat

Der skal kun 1 eller 2 behandlinger til før end du ser et markant synligt resultat af behandlingen.

For at opnå det allerbedste resultat, hvor du vil føle dig forynget, med en glat og smuk hud med en varm glød. Anbefales der et fuldt kurforløb på 5 – 12 behandlinger. Kur forløbets samlede varighed bestemmes individuelt, baseret på din hudtype og kompleksiteten af dine æstetiske problemer. Derfor anbefaler jeg en forudgående konsultation. Hvor jeg kan vejlede dig om hvad du selv kan gøre og der aftales hvilket kurforløb du har behov for.

Ofte stillede spørgsmål

Lymfødem er væskeophobninger typisk i ben og kroppen. Men kan også forekomme i arme og ansigt. Væskeophobning i benene kommer ofte af for lidt motion og stillesiddende arbejde. Lymfedrænage til ben. Folk der kører meget i bil som f.eks. chauffører og sælgere er ofte udsat for problemer med for meget væske i benene. Her er det muligt helt at afhjælpe problemerne med behandling med en pressoterapi maskine og daglig motion. I nogle tilfælde anbefaler vi at kombinere behandlingen med en kostændring.

For at fikse problemet med et dårligt fungerende lymfesystem, er det vigtigt også at have fokus på din kost og motion. Motion kan hjælpe en hel del. Men vi oplever også at sportsfolk og hårdt arbejdende personer kan have problemer med at få restitueret sig hurtigt nok efter en toppræstation. Her kan det virkelig anbefales at bruge Pressoterapi maskinen til at få en hurtigere og mere effektiv transport af affaldsstofferne.

For vi andre ikke topidrætsfolk vil det ofte have en rigtig god indvirkning på såvel blodcirkulationen som lymfesystemet at få ændret på kosten. Derfor kombinerer jeg din behandling med en rådgivning om kost og motion. Når vi taler kostrådgivning, har vi primært fokus på om du får alle de bassis fødevarer som din krop har brug for? Vil du vide mere om min kostrådgivning, kan du læse om det på min blog.

Ved køb af kurforløb betaler du 1. gang for 1. og 2. behandling, og ved efterfølgende behandlinger betaler du for den efterfølgende behandling, og sidste behandling er uden betaling, medmindre du køber et nyt kur forløb.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.