Diamant peeling

Få Diamant peeling hos Beautystyle salon.

Diamant peeling behandling

Diamant peeling også kaldet microdermabrasion er fjernelse af døde hudceller ved hjælp af specialdesignede spidser belagt med diamant partikler. Diamant peeling fjerner det øverste epidermale lag ved skånsomt slibning, mens det støvsuger døde hudceller væk.

Læs mere om diamant peeling

Diamant slibning

Du skal vælge diamant slibning, når du:

Diamant peeling kan hjælpe dig med

Med Diamant peeling også kaldet mikrodermabrasion opnår du en markant forbedring af din huds elasticitet og hudens kollagen niveau forhøjes markant. De ydre lag af døde hudceller fjernes, hvilket fremmer en heling af din hud og fremmer væksten af sunde hudceller. Dette ses tydeligt i form af en meget glattere og strammere hudstruktur.

Din hud bliver yngre, smukkere og med smuk glød

Lige fra den allerførste behandling, vil din hud fremstå friskere, glattere og mere strålende. Dette forbedres væsentligt med flere behandlinger. 

Lige efter en behandling kan huden have en rosenrød farve, denne farve forsvinder i løbet af nogle timer.

Ofte stillede spørgsmål

Lymfødem er væskeophobninger typisk i ben og kroppen. Men kan også forekomme i arme og ansigt. Væskeophobning i benene kommer ofte af for lidt motion og stillesiddende arbejde. Lymfedrænage til ben. Folk der kører meget i bil som f.eks. chauffører og sælgere er ofte udsat for problemer med for meget væske i benene. Her er det muligt helt at afhjælpe problemerne med behandling med en pressoterapi maskine og daglig motion. I nogle tilfælde anbefaler vi at kombinere behandlingen med en kostændring.

For at fikse problemet med et dårligt fungerende lymfesystem, er det vigtigt også at have fokus på din kost og motion. Motion kan hjælpe en hel del. Men vi oplever også at sportsfolk og hårdt arbejdende personer kan have problemer med at få restitueret sig hurtigt nok efter en toppræstation. Her kan det virkelig anbefales at bruge Pressoterapi maskinen til at få en hurtigere og mere effektiv transport af affaldsstofferne.

For vi andre ikke topidrætsfolk vil det ofte have en rigtig god indvirkning på såvel blodcirkulationen som lymfesystemet at få ændret på kosten. Derfor kombinerer jeg din behandling med en rådgivning om kost og motion. Når vi taler kostrådgivning, har vi primært fokus på om du får alle de bassis fødevarer som din krop har brug for? Vil du vide mere om min kostrådgivning, kan du læse om det på min blog.

Ved køb af kurforløb betaler du 1. gang for 1. og 2. behandling, og ved efterfølgende behandlinger betaler du for den efterfølgende behandling, og sidste behandling er uden betaling, medmindre du køber et nyt kur forløb.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.