Cavitation

Få cavitation behandling hos Beautystyle salon.

Cavitation fedtreduktion med ultralyd

Før denne behandling anbefaler jeg dig, en gratis konsultation, hvor vi sammen lægger en plan for din slanke- og krops skulpturering.
Ultrasonic Cavitation behandling er den nyeste og mest innovative, slankende og formende kropsbehandling.
De fantastiske resultater skyldes, at ikke kun mængden af fedtceller reduceres, men også at de blivende fedtcellers størrelse reduceres.

Lære mere om cavitation behandling

Cavitation – hvad er det?

Det er en behandling hvor jeg med stærke bølger på 40 KHz knuser fedt, og efterfølgende fjerner dit knuste fedt med pressoterapi.
Ved brug af håndtaget, der virker på kroppen, angriber jeg fedtlaget og det dybtliggende stædige fedt.

Krops fedt cellerne begynder at producere friktions bevægelser, der effektivt forbrænder kalorier, samt forbruger vand i cellerne. Hvorved fedtcellerne skrumper. Samtidig opretholdes en stabil ensrettet vibration af fedtcellerne. cavitation hovedet producerer en stærk slageffekt, hvilket resulterer i at der dannes ​​kavitationsbobler i den omgivende væske. Det får fedtcellerne til at svulme, hvilket resulterer i et kollaps. Ved sprængningen nedbrydes fedtet til frie fedtsyrer, som fjernes med lympfen. For at optimere fjernelsen med lympfen anvender jeg pressoterapi massage. 

Hvilke problemer behandles med Cavitation?

Problemområderne er ofte mave, sider, lår, balder. Ofte udføres Cavitation også på ryg, ben og arme efter behov.

Ofte stillede spørgsmål

Fordelen ved at bruge sugaring hårfjerning er, at sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlige vækst retning, hvilket gør behandlingen mere skånsomt, end ved brug af voks. Det giver mig mulighed for ved hårfjerning at fjerne mange flere hår i den tidlige vækstfase. Selv små og korte hår kan jeg med lethed fjerne med sugaring. Det betyder, at du undgår, at hårene knækker, hvilket betyder, at du undgår irritation og unødig ubehag efter behandlingen. Samtidig reduceres risikoen for indgroede hår. Et ekstra plus er, at sugaring også eksfolierer tørre og døde hudceller væk.

BEMÆRK: På dagen for behandlingen, må du ikke smøre creme eller olie på den kropsdel, der ønskes behandlet.

Du kan få hårfjerning intim, brasiliansk sugaring også kaldet brazil hårfjerning. Du kan få hårfjerning i ansigt. Eller kun hårfjerning overlæbe. Hårfjerning ben, hårfjerning ryggen eller hårfjerning bikinilinje.

Sugaring er ikke helt smertefrit. Du må lide en lille smule for skønheden. Men har du svært ved at klare smerten, kan jeg anbefale dig at tage 2 stk. Panodiler før behandlingen.

Når man tager hårene ud med roden, vil din hud være en smule sensitiv, efter din sugaring hårfjerning brasiliansk eller bikinilinje. Nogle kan ikke mærke noget efter 5 minutter, og for andre kan der gå en time eller to. Derfor anbefaler jeg at du bruger trusser uden syning eller kant, der kan stramme, lige efter en brasiliansk sugaring.

Ofte spørger mine kunder: Hvad er forskellen på en bikini/tanga behandling og en brasiliansk? Forskellen er, at ved en bikini behandling fjerner man kun håret udenfor bikinitrussen. Ved en brasiliansk fjerner man også hårene inden for trussen. Det er op til dig om du vælger at have en en stribe hår eller en trekant. Altså skal du have fjernet hårene ved skamlæberne eller mellem balderne skal du book tid for en brasiliansk sugaring og ikke bare en bikini sugaring.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.