Bryn og vipper

Få fyldige vipper og bryn du drømmer om hos Beautystyle salon.

Bryn og vipper Horsens – farvning og tilretning

Bryn og vipper er med til at definere et ansigt, og fremhæver øjne og ansigt på smukkeste vis. I dag findes der heldigvis produkter, som øjenvippe- og øjenbryn serum, som kan give os de fyldige vipper og bryn du drømmer om. Derfor er det vigtigt at du vælger en behandler der bruger de allerbedste produkter. Produkter der er gennemtestet. Men ikke testet på dyr. Produkter der ikke giver dig allergi. Dette vil du være helt sikker på når du booker en behandling hos mig i Salon Beautystyle Horsens.

Få perfekte bryn og vipper

Bryn og vipper behandling

Bryn og vipper behandling består af at jeg først retter dine øjenbryn til. Dernæst giver jeg serum til dine vipper og slutter af med at farve dine bryn og vipper.
Har du specielle ønsker kan vi aftale dette.

Kunstige vipper og permanent make-up laver jeg ikke.

Kun naturlige produkter
Personligt foretrækker jeg at negle, øjenvipper og bryn er naturlige. Med de produkter vi har i dag, kan jeg lave det flotteste naturlige udseende.
helt uden brug af kunstige produkter, men derimod naturlige og ofte økologiske produkter.
Jeg bruger kun de bedste produkter fra de bedste producenter.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.