Anti-aging behandling

Få Anti Agingsskincare med mikrostrøm hos Beautystyle salon.

Anti-aging behandling med mikrostrøm - hvad er det?

Mikrostrøm er en fysioterapi metode der bruger en svag pulserende elektrisk strøm. Strømmen er meget svag, så der er ingen ubehag under behandlingen. Du vil praktisk taget ikke føle noget.

På medicinske afdelinger på sygehuse bruger man mikrostrøm til at afhjælpe forskellige problemer, som f.eks. smerter, hævelse og betændelse. Samt at få musklerne til at slappe af. Til at hele sår samt postoperative skader, især i plastikkirurgi.

Læs mere om anti-aging skincare

Anti-aging med mikrostrøm behandling

Anti Aging behandling med mikrostrøm i Horsens, hos Salon Beautystyle, er en helt ny og innovativ metode til hudforyngelse og øget velvære.

Behandlingen er velegnet til:

Hvordan virker mikrostrøm?

Under påvirkning af mikrostrømme normaliseres metaboliske processer i dine hudceller. Der ved accelereres syntesen af proteiner, herunder kollagen og elastin. Celle membranernes smidighed øges og dermed øges transporten og tilførslen af næringsstoffer til dine celler. Som følge deraf forbedres ernæringen af dit væv markant, især i huden. Den lymfatiske dræneffekt af behandlingen hjælper dig med at lindre hævelse.

Mikrostrømsterapi aktiverer også frigivelsen af opioide neuropeptider, enkephalin og endorfin, som fjerner eventuelle smerter og giver en generel afslapning i hele din krop. Også selvom behandlingen udføres i dit ansigt.

Mikrostrøm behandling som kurforløb

Mikrostrømsterapi udføres i et kurforløb på 10 – 15 eller 20 behandlinger. Ved første konsultation aftaler vi dit kurforløb.

Efter et gennemført kurforløb, anbefales der en pause på 6 måneder, inden næste kurforløb. Behandlingen kan udføres når som helst på året.

Ofte stillede spørgsmål

Lymfødem er væskeophobninger typisk i ben og kroppen. Men kan også forekomme i arme og ansigt. Væskeophobning i benene kommer ofte af for lidt motion og stillesiddende arbejde. Lymfedrænage til ben. Folk der kører meget i bil som f.eks. chauffører og sælgere er ofte udsat for problemer med for meget væske i benene. Her er det muligt helt at afhjælpe problemerne med behandling med en pressoterapi maskine og daglig motion. I nogle tilfælde anbefaler vi at kombinere behandlingen med en kostændring.

For at fikse problemet med et dårligt fungerende lymfesystem, er det vigtigt også at have fokus på din kost og motion. Motion kan hjælpe en hel del. Men vi oplever også at sportsfolk og hårdt arbejdende personer kan have problemer med at få restitueret sig hurtigt nok efter en toppræstation. Her kan det virkelig anbefales at bruge Pressoterapi maskinen til at få en hurtigere og mere effektiv transport af affaldsstofferne.

For vi andre ikke topidrætsfolk vil det ofte have en rigtig god indvirkning på såvel blodcirkulationen som lymfesystemet at få ændret på kosten. Derfor kombinerer jeg din behandling med en rådgivning om kost og motion. Når vi taler kostrådgivning, har vi primært fokus på om du får alle de bassis fødevarer som din krop har brug for? Vil du vide mere om min kostrådgivning, kan du læse om det på min blog.

Ved køb af kurforløb betaler du 1. gang for 1. og 2. behandling, og ved efterfølgende behandlinger betaler du for den efterfølgende behandling, og sidste behandling er uden betaling, medmindre du køber et nyt kur forløb.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.