Ansightsbehandling

Få lækker glat og stram hud med glød med en luksus ansigtsbehandling hos salon Beautystyle i Horsens.

Ansigtsbehandling

Du vil gerne have en smuk, elegant og glat hud. Det kan du også få med den rigtige behandling og pleje. Men vi ved også hvordan vores hud kan se ud efter en lang og stressende arbejdsuge. Derfor har du brug for en professionel behandler, der har har en faglig viden og uddannelse, så du kan slappe af og nyde en ansigtsbehandling.

Det er hvad du får med en ansigtsbehandling hos salon Beautystyle. Din hud har brug for en skånsom behandling, og et par følsomme hænder der overfører energi og styrke til huden. En behandling med lækre hudplejeprodukter udvundet af naturen, suppleret med den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Mest populære behandling

Luksus ansigtsbehandling

Varighed 90 min. 698 kr.

Først får du en dybderensning af huden med ultralyd og diamant dermabrasion. Med Diamant peeling også kaldet microdermabrasion fjernes døde celler fra huden ved hjælp af specieldesignede spidser belagt med diamant partikler. Diamant peeling er en skånsom metode til fjernelse af døde hudceller. Gennem regenerering af den epidermale cellestruktur forbedres hudens elasticitet og hudens kollagen niveau forbedres. Har du hudskader fremmer behandlingen heeling af skaderne og øger væksten af nye sunde hudceller, hvilket fører til en glattere hud. 

Herefter mikrostrøms terapi til din hud. Også kaldet 5 minutters ansigtsløftning. Mikrostrøms terapi bruges til at aktivere din huds anti-ældningsegenskaber. Mikrostrømsterapi er designet til at gendanne naturlige cellefrekvenser. Dette fører til bedre proteinproduktion, der er afgørende for vævsregenerering. Behandlingen forbedrer blodgennemstrømningen i din hud, hvilket øger iltningen af din huds celler.

Behandlingen afsluttes med serum og algemaske.

For dig der har stresset hud

Ansigtsbehandling til stresset hud

Varighed 90 min, 698 kr.

Har du en smule stress i din hverdag, så vil du virkelig elske min lækre behandling. Her arbejder jeg også med de lidt dybere lag i din hud og stimulerer din hud til hurtig restituering.

Stress medfører hurtig ældning af din hud. Men det kan vi gøre noget ved. Mikrostrøms terapi er en ny form for behandling. Mikrostrøms terapi bruges til at aktivere hudens ANTI-ÆLDNINGS egenskaber.
Der er mange typer af forskellig væv i din krop, og hver type har sin egen elektriske frekvens. Mikrostrøms terapi er designet til at gendanne naturlige cellefrekvenser. Hvilket medfører forbedret proteinproduktion, der er helt afgørende for sundt væv. Behandlingen kan også reducere betændelse i vævet og forbedrer blodgennemstrømningen.

Fitness til ansigtsmusklerne
Mikrostrøm behandlingen vil opstramme din hud. Mikrostrøm er fitness til dine ansigtsmuskler. Strømmen får ansigtsmusklerne til at trække sig sammen, hvilket gør din hud lækker glat og stram. Hele dit ansigt bliver smuk og dejlig med stram og glat hud. Desuden stimulerer mikrostrøm cellernes aktivitet. Det forbedrer blodcirkulationen og lymfe omløbet, hvorved hævelser fjernes.
Til sidst lægger jeg en algemaske med ampul og lækker fugtendende og beskyttende cremer.

Specielt til mænd

Ansigtsbehandling til mænd

Varighed 90 min. 698 kr.

En populær ansigtsbehandling. Fordi her får du virkelig velvære for alle pengene.

En grundig dobbelt afrensning med aroma kompres og et afrensningsprodukt udvalgt efter din hudtype. Peeling med blød og skånsom brug af ultralyds vibrationer. Dybderensning af huden med ultralyd gør det muligt at forbedre den generelle huds sundhed. Gøre huden glat og stram. Behandlingen fjerner snavs, døde celler, talg og sorte hoveder fra huden. Til slut påføres der en ansigtsmaske jeg vælger efter din hudtype. Jeg afslutter med fugtende og beskyttende cremer. 

For dig der gerne vil prøve peeling behandling

Ansigtsbehandling med frugtsyre peeling

Varighed 90 min, 698 kr.

Jeg laver en dybderensning af din hud, der forbedrer din huds generelle sundhed. En behandling der vil gøre din hud glat og stram.
Behandlingen vil fjerne snavs, døde celler, talg og andre urenheder fra din hud. Med en kombination af ultralyd og kosmetiske produkter.

Med en spatel giver jeg en intens mikromassage til opvarmning af hudvævet og stimulerer samtidig blodgennemstrømningen. Med spatelen penetrerer jeg hudplejeprodukter til de dybe niveauer af hudvævet og styrker herve hudens vævs metabolisme. Hvilket resulterer i reduktion af fine linjer og rynker.

Jeg anbefaler et kurforløb med 5 – 10 behandlinger med 2 – 3 ugers mellemrum.

Ofte stillede spørgsmål

For at give din hud den allerbedste behandling og pleje bruger jeg produkter med ingredienser udvundet af naturen. Så din hud bliver smuk og elegant og du føler dig lækker. Ansigtsbehandlingen bliver tilpasset lige nøjagtig din huds aktuelle behov. Jeg hjælper dig med at lave et program for hvorledes du selv kan pleje din hud derhjemme, så det giver dig det ønskede resultat. Jeg anvender udelukkende lækre, skånsomme og naturlige produkter.

Jeg har fokus på den sunde balance i huden i modsætning til at behandle symptomer. Jeg hjælper din hud til at skabe en sund balance, så symptomerne forsvinder af sig selv.

Den består af flere ting. Men allervigtigst er det hudens beskyttende lag (hydrolipide lag) der skal være sundt og rask. Er det ødelagt, vil du få problemer. Derfor er det vigtigt at huden har den rigtige fugtighedsniveau og den korrekte pH værdi og en sund mikroflora. Det vil også styrke dit immunforsvar. Derfor hjælper jeg din hud til at have en sund balance, og vejleder dig i hvordan du selv kan medvirke til at holde din hud sund og i god balance.

Idet vi alle er unikke og har forskellige hudtyper, har jeg mange forskellige behandlinger, så der også er en til dig og din hud. Alle behandlinger tilpasses lige nøjagtigt dine behov.

En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulationen og lymfesystemet. Gennem lymfesystemet fjernes affaldsstofferne og din hud får et frisk og sundt udseende. Stram, glat og med glød. og du vil blive gladere. Alle behandlinger og produkter afstemmer jeg med din hudtype.

Huden er dit fundament for et smukt udseende. Glemmer du at pleje din hud eller du plejer den på en forkert måde. Kan du lave mere skade end gavn. Derfor anbefaler jeg at du starter med en gratis konsultation. Hvor vi sammen lægger en plan for hvilke behandlinger du har behov, suppleret med en plan for din egen pleje af huden imellem og efter behandlingerne.

Skriv til os

Har du spørgsmål?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen, og vi svarer tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Lad os finde en dag

    Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

    Behandlinger der hver især vil gøre dig smukkere. Jeg inviterer dig til at book en tid til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive endnu smukkere. Jeg fortæller dig om alle mine forskellige behandlinger og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Ring og aftale tid på tlf. 53 56 84 86 eller book tid online.